Ahmet Şerif İzgören, AİBÜ Öğrencileriyle Buluştu
Liderlik ve İletişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen Kültür Şöleni’nin konuğu oldu. İzgören, AİBÜ Kongre Merkezi...
BAİBÜ Proje Destek Ofisi E-Bülteni 7. Sayısı Yayınlandı
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Proje Destek Ofisi Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan e-bültenin 7. sayısı yayınlandı.
BAİBÜ Proje Destek Ofisi (PDO) Koordinatörlüğü, proje kültürünü geliştirmek ve...
İzmir Semih Tınay Anadolu Lisesi Öğrencileri, BAİBÜ’yü Ziyaret Etti
İzmir Semih Tınay Anadolu Lisesi 12’nci sınıf öğrencileri, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Gölköy yerleşkesini ziyaret ederek, fakülte ve bölümler hakkında bilgi aldı.
Gölköy...
BAİBÜ STEM Çocuk Atölyesinde Robotik Kodlama Öğreniyorum-3
Eğitim
BAİBÜ STEM Çocuk Atölyesinde Robotik Kodlama Öğreniyorum!
Program Koordinatör ve Eğitmeni
Doç. Dr. Pelin AKSÜT ARSLAN
Program Yardımcı Eğitmenleri
Okul öncesi eğitimi öğretmen adayları
Yusuf KAYA
...
Oryantasyon Programı Tamamlandı
2014-2015 akademik yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) ilk kez eğitim görmeye başlayan yeni öğrencilere yönelik düzenlenen oryantasyon programları tamamlandı. Her fakülte, yüksekokul ve...
Sınav Kaygısına Bilimsel Bakış…
Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) tamamlanmış olsa da önümüzdeki günlerde yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) gibi öğrencilerin geleceğini önemli ölçüde etkileyen sınavlar kaygı yaratıyor....
AİBÜ’de ‘Okul Öncesi Eğitim Semineri’ Düzenlendi
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bağışçılar Vakfı tarafından Kültür Merkezi Mavi Salonda ‘Okul...
Rektör Coşkun’dan, Aşçılık ve Gastronomi Öğrencilerine Peynir ve Gastronomi Hakkında Seminer
Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Aşçılık Programı öğrencilerine ‘Peynir ve Gastronomi’ konulu seminer...
BOGİAD, Üniversitemizde Kariyer Günleri Düzenledi
Bolu Genç İşadamları Derneği (BOGİAD) tarafından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde Kariyer Günleri düzenlendi. Programa, finans sektörüne uzun yıllardır emek veren iki...
Yöresel Mutfakların Son Durağı Osmanlı Saray Mutfağı Oldu
Türk mutfağının doyumsuz tatlarını sofralara taşıyan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) öğrencileri, İstanbul pilavı ve Şehzade çorbasının da yer aldığı menüyle unutulmaya başlanan Osmanlı...