Ücretsiz “Başlangıç Seviye Pratik İngilizce” Kursu

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bolpati Topluluğu olarak tüm dünyayı derinden yaralayan koronavirüs salgını sürecinde, topluluk olarak danışman hocamız ile yaptığımız düzenli toplantılarda tüm insanlık için neler yapabileceğimizi tartışırken ortaya çıkan bu proje fikrini bir ay sonunda somutlaştırarak, başta üniversitemizdeki öğrenciler, personelimiz ve aileleri olmak üzere tüm Türkiye’ye yönelik bir eğitim fırsatı olarak sunuyoruz. Bu amaçla, danışmanımız Öğr. Gör. Sinan Olguner tarafından başlangıç seviyesinde olanlar için hafta içi her akşam 20:00-21:00 arasında YouTube üzerinden canlı olarak İngilizce dersi verilecektir. Uzaktan eğitim sürecinde, İngilizce’sini geliştirmek amacında olan tüm ülke gençliğimizin bu fırsatı değerlendireceklerini umuyoruz.

Derslerin yapılacağı bağlantı adresi:

Önceki İçerik23.11.2020 Tarihli Araştırma Görevlisi ve Öncelikli Alan Araştırma Görevlisi Alımı İlanı Nihai Değerlendirme Sonuçları
    Sonraki İçerik“106. Yılında Sarıkamış Harekatı” Çevrimiçi Konferans Düzenlendi