Gerede Meslek Yüksekokulu Futsal Turnuvası Gerçekleştirildi

Gerede Kampüsü şehit Fatih Kalu Kapalı Spor Salonunda düzenlenen turnuvaya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör Hakan Çambel, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Turhan Anaç, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Toplamda 16 takımın katıldığı karşılaşmalarda toplamda 55 maçın oynandı, turnuvada Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencileri hakemlik yaptı. Çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi akademik personelinin oluşturduğu Hocalar Takımı, Kimya Programı 1. sınıf öğrencilerinden oluşan takımı 11-4 yenerek şampiyonluk sevinci yaşadı. Karşılaşma sonunda 2. olan Kimya Programı 1. sınıf öğrencilerine madalyalarını Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Hakan Çambel takdim etti. Şampiyon olan Hocalar takımının madalyalarını Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Turhan Anaç verirken şampiyonluk kupasını Rektör Yrd. Prof. Dr. Samettin Gündüz takdim etti.

Önceki İçerikSevilen Sanatçı Uğur Işılak, BAİBÜ’de Konser Verdi
    Sonraki İçerikBAİBÜ’de Yeni Nesil Öğretmen Söyleşisi