Rektör Alişarlı, iftarını uluslararası öğrencilerle açtı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, uluslararası öğrencilerimizin davetine icabet ederek, öğrenci evinde hazırlanan iftar sofrasının konuğu oldu.

İftar davetine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Genel Sekreter İhsan Ağcan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Gökkır, Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Kürtül, Uluslararası Öğrenci Koordinatör Yardımcısı ve TÖMER Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yılmaz Bacaklı ile TÖMER Öğretim Görevlisi Oğuzhan Yıldırım katıldı.

Rektör Alişarlı ve konuk akademisyenler, çoğunluğu Kazak ve Uygur öğrencilerden oluşan uluslararası öğrencilerimizle sohbet etti; öğrencilerimizin, yerel enstrümanları eşliğinde söylediği hasret ve ayrılık temalı şarkı ve ağıtları dinledi.

İftar yemeğinin sonunda Rektör Alişarlı, uluslararası öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim etti.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/ei6b
    Önceki İçerikTaziye Mesajı (Prof. Dr. Yusuf CERİT’in Annesinin Vefatı)
    Sonraki İçerik14 Mart Tıp Bayramı kutlandı