Prof. Dr. Kana Oyabu Kimya Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile dil öğretimi uygulamaları yaptı

Japonya Kanazawa Üniversitesi’nden Prof. Dr. Kana Oyabu, yürütücülüğünü yaptığı “Collaborative Online International Learning COIL” projesi kapsamında, muhtemel ortaklıklar kurulabilmesi için 27 Mart 2024 tarihinde üniversitemize ikinci defa ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Kimya Mühendisliği Bölümü Adacemic English-II: Presentations and Public Speech dersinde lisans öğrencileri ile öğretim uygulamaları yaptı.

Prof. Oyabu, üniversitemizdeki akademik kalite ve gördüğü misafirperverlikten dolayı memnuniyetini ve ayrıca bölümümüz öğrencilerinin davranış, bilgi, beceri, ve derse katılım sağlama yönleri ile çok iyi olduklarını ifade etti.

Prof. Oyabu ile öğretim uygulamalarına katılan öğrencilerimiz de Prof. Oyabu’nun eğitim uygulamasından oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/l047
    Önceki İçerikÜniversitemiz Bayramlaşma Programı