Öğrencilerimiz, festival etkinliklerinde buluşmaya devam ediyor -9-

Gençleri bilim, sanat ve sporla buluşturan gençlik festivalinde etkinlikler devam ediyor.

Gülezler Konağı’nda fotoğraf sergisi açıldı. Üniversitemiz Bolu Halk Kültürünü Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAMER) tarafından düzenlenen ‘Bolu’yu Keşfediyorum’ adlı sergide, eşsiz doğası ve yaylalarıyla ünlü Seben ilçesinden kareler yer aldı.

Gölköy kampüsündeki etkinlik, Eğitim Fakültesi önünde gerçekleştirildi. Yaratıcı Etkinlikler Atölye uygulamaları kapsamında öğrencilerimiz, kolay ebru tekniği, fotoğraf çerçevesi yapımı ve benzeri sanatsal etkinlikler yaptı. Etkinliklere, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca da katıldı.

Festival, saat 19.00’da Aktivite Merkezi’nde düzenlenecek açık hava sinema etkinliği ile devam edecek.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/56lc
    Önceki İçerikOnlıne Eğitim Seminerleri: Proquest – Ekim Ayı Eğitim Programı