Geleceğin üniversite öğrencilerinden Üniversitemiz Gölköy Kampüsüne ziyaret

Yemyeşil doğasıyla meşhur Üniversitemiz Gölköy Kampüsü lise ve ilköğretim öğrencilerinin ziyaretçi akınına uğradı. Her yıl çok sayıda lise ve ilköğretim okulunun örnek kampüs olarak Üniversitemiz Gölköy Kampüsü bu hafta 6 okulun öğrencileri tarafından ziyaret edildi.

Ziyaretçiler Üniversitemiz Gölköy Kampüsünde yer alan fakültelerimizi gezip fakültelerimiz hakkında akademisyenlerimizden bilgi aldı. Fakültelerimizden bilgi aldıktan sonra doğayla iç içe olan Üniversitemiz Gölköy Kampüsünün sosyal olanaklarını yerinde inceledi. Kongre Merkezi, Aktivite Merkezi, Kültür Merkezi v.b merkezleri gezen lise ve ilköğretim okulu öğrencileri ufkunu genişletme imkanı buldu.

Ziyaret sonunda pek çok lise ve ilköğretim okulu öğrencisi gelecekte üniversite olarak Üniversitemizi tercih edeceğini belirtti.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/zs0n
    Önceki İçerikYunus Emre Cami Vakfı (YECVA) Başkanı Keskin’den Rektörümüze ziyaret
    Sonraki İçerikÜniversitemiz, XIII. Uluslararası Din Görevlileri Sempozyumu’na ev sahipliği yapıyor