Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nden Rektör Alişarlı’ya anlamlı hediye

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve Bolu Valiliği desteğiyle Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce hazırlanan Bolulu şehitlerimiz ve gazilerimiz albümü, Dernek Başkanı Muhittin Özel tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya armağan edildi.

Bolu Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhittin Özel, dernek sekreteri Esat Kurt ve albümün tasarımını yapan Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Orhun Türker, Rektör Alişarlı’ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, Allah yolunda ve vatan savunmasında canları pahasına görev yaparken şehit düşen ya da gazi olan Mehmetçiklerimizi saygıyla ve minnetle hatırlamanın, sınırları kanla çizilmiş topraklarımıza vatandaşlık bağıyla bağlı herkesin asli görevlerinden biri olduğunu vurguladı ve bu anlamlı çalışmaya emek verenleri kutladı.

Dernek Başkanı Muhittin Özel de, Bolu Tugay ve Garnizon Komutanlığı’nda görev yaparken şehit düşen 318 askerimiz için de albüm hazırlayacaklarını belirterek, her iki projede de derneğe büyük katkı sunarak albümlerin tasarımlarını hazırlayan Dr. Öğr. Üyesi Orhun Türker ile desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Rektör Alişarlı’ya teşekkür etti.

Bolulu Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Albümü için Tıklayınız

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/qumy