İspanya’nın dünyaca ünlü restoranında Türk mutfağının lezzetleri sunuluyor. Menüleri mutfak laboratuvarlarında yapılan yoğun çalışmalar sonucu hazırlanan restoranda Michelin yıldızlı şefler ve uzman diyetisyenlerle birlikte çalışan ilk Türk olan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Osman Çavuş, ünlü restoranda Türk mutfağının lezzetlerini İspanyolların beğenisine sunuyor.
Restoranın sonbahar menüsünde kaz ciğeri ve pişmaniyeyi birlikte kullanarak hazırladığı özel bir lezzeti sunan Çavuş, meyve ve tatlı tabaklarını da Türk lokumu ile zenginleştirdi; peri bacası temalı hazırladığı pastada ise baklava, lokum ve pişmaniyeyi bir arada kullanarak farklı bir lezzet oluşturdu.