ABD’de Görev Yapan Türk Akademisyenden Dijital Diş Hekimliği Semineri

Teksas Üniversitesi Houston Sağlık Bilimleri Merkezi – Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yonca Korkmaz Ceyhan, üniversitemizde “Dijital Diş Hekimliği ve Amerika’da Diş Hekimliği Eğitimi” konulu seminer verdi.

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen seminer, fakültemizin Kartalkaya Dersiliğinde gerçekleştirildi. Ceyhan, seminerde Amerika’da Diş Hekimliği Lisans ve Uzmanlık Eğitimleri, ağız içi tarayıcı ve CAD-CAM cihazları hakkında bilgiler vererek, model tarama pratiği ile katılımcıları bilgilendirdi.

Akademisyenlerin ve öğrencilerin katıldığı seminerin sonunda Doç. Dr. Yonca Korkmaz Ceyhan’a, Dekan Prof. Dr. Derviş Yılmaz tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Önceki İçerikSÜYAM’dan Irak Al-Bayan Üniversitesi Öğrencilerine Staj İmkânı
    Sonraki İçerikİmece Usulüyle Okulu Yenilediler