Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığından hizmet içi eğitim

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Personel Daire Başkanlığı ve Bağımlılıkla Mücadele Araştırma ve Uygulama Merkezi iş birliğiyle personele yönelik düzenlenen “Teknoloji Bağımlılığı ve Bilinçli Teknoloji Kullanımı” konulu Hizmet İçi Eğitim Kongre Merkezi Yeşil Salonda gerçekleştirildi.

Etkinliğe BAİBÜ Rektör Yardımcısı Aydın Him ile akademik ve idari personel katılırken Bağımlılıkla Mücadele Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Sebahat Gücük Moderatör olarak ve Bağımlılıkla Mücadele Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Yunus Altundağ ise konuşmacı olarak katıldı.

Eğitimde Bağımlılıkla Mücadele Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Yunus Altundağ “Teknoloji Yerinde Yeterince” başlıklı sunum yaptı. Sunumun ardından Bağımlılıkla Mücadele Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Sebahat Gücük ve Bağımlılıkla Mücadele Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Yunus Altundağ’a teşekkür belgesi verildi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/sn9p
    Önceki İçerik1.Uluslararası İletişim Günleri / Dijital Dönüşüm Ve Yeni Medya Sempozyumu İçin Geri Sayım Başladı!
    Sonraki İçerikGAZZE ÜZERİNE Düşünceler ve Gençlik / Konferans