Yabancı Dil Öğretiminde Sorunlar, Çözümler, İyi Uygulamalar Çalıştayı gerçekleştirildi

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu ve Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Yabancı Dil Öğretiminde Sorunlar, Çözümler, İyi Uygulamalar Çalıştayı Kongre Merkezi Yeşil Salonda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı, Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mesut Kuleli ve akademisyenler ile yabancı dil öğretmenleri katıldı.

Etkinliğin açılışında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı, Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mesut Kuleli konuşma yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından TED Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Belgin Elmas, BAİBÜ Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Abdullah Coşkun ve İngilizce Öğretmeni Dr. Öznur Sak yabancı dil öğretiminde sınıf içi uygulamalar ve mesleki gelişim konularında sunumlarını gerçekleştirdi.

Çalıştayın ikinci bölümünde BAİBÜ, Düzce Üniversitesi ve MEB bünyesinde görevli beş ayrı moderatörün liderliğinde paralel toplantılar şeklinde gerçekleştirilen oturumlarda dil öğretimdeki sorunlar, çözüm önerileri ve iyi uygulamalar tartışıldı. Ardından kapanış konuşmaları ve temennilerle çalıştay sona erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/2w1d
    Önceki İçerikİl Genel Meclis Başkanı Çetinkaya’dan Rektör Alişarlı’ya ziyaret