Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı heyeti ile TEKNOKENT görüşüldü

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Muhammet Bilal Macit ve Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Çekiciler ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Dairesi Başkanı İbrahim Karabulut, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Ziyarette; Rektör Yardımcısı ve Bolu TEKNOKENT Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Coşkun Karaca, Bolu TEKNOKENT Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa İmren ve Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TTMER) Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Hamza Karakuş hazır bulundu.

Üniversitemizin paydaşları arasında olduğu Bolu TEKNOKENT, Ar-Ge firmalarının ilgisi ve başarılı yönetimi ile yüzde 100 doluluk oranına ulaşmıştı. TEKNOKENT’e yeni binalar kazandırmak ve birimleri modellemek amacıyla aralarında Üniversitemizin de olduğu Bolu Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu (SANTEK) heyetinin çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda daha önce de Bolu TEKNOKENT’i ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı heyeti, Rektör Alişarlı ve ekibini ziyaret ederek, yeni bir TEKNOKENT binası ya da binaları yapılması konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/qcbv
    Önceki İçerikDörtdivan-Yeniçağa Halk Kültürü Sempozyumu’nun hazırlıkları sürüyor
    Sonraki İçerikAkademisyenlerimize Yönelik Çevrimiçi Turnitin En İyi Uygulamalar Ve Duyurular Eğitimi