Mimarlık Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ali Ateş atandı

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Dekanlık görevine, geoteknik deprem mühendisliği ve yapı güvenliği alanında uzman akademisyen Prof. Dr. Ali Ateş asaleten atandı.

Fakültede düzenlenen törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, dekanlık görevini Prof. Dr. Ali Ateş’e devretti.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Kurucu Başkanı olan Prof. Dr. Ali Ateş, daha önce Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı ve aynı üniversitenin Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü olarak görev yapıyordu.

Çalışma alanları geoteknik deprem mühendisliği ve arabulucu avukat olan Prof. Dr. Ali Ateş’in, deprem, deprem güvenliği ve yapı güvenliği konularında yaptığı bilimsel çalışmalara ivme kazandırması hedeflenen üniversitemize katkı sağlaması bekleniyor.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/e1un
    Önceki İçerikPersonele afet ve acil durum eğitimi veriliyor
    Sonraki İçerikBirlikte Öğrenme Üniversitesi kapanış programı