Milli sporcumuz Merve Nur Eroğlu’ndan gümüş madalya

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden milli okçumuz Merve Nur Eroğlu, katılmış olduğu Paris 2024 paralimpik oyunlarında okçuluk branşı karma takım klasik yay kategorisinde ikinci olup gümüş madalya aldı.

Çeyrek finalde İranlı rakiplerini 6-2 mağlup ederek yarı finale yükselen Merve Nur Eroğlu ve Sadık Savaş ikilisi ikili yarı finalde ise Slovenya’yı 5-4 yendi ve finale yükseldi.

Milli sporcuların finaldeki rakibi İtalya oldu. Rakipleri karşısından mağlubiyetle ayrılan Merve Nur Eroğlu ve Sadık Savaş gümüş madalyanın sahibi oldu.

Konu hakkında konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı Ülkemize ve Üniversitemize böyle bir gurur yaşattığı için öğrencimiz Merve Nur Eroğlu’nu tebrik edip başarılarının devamını diledi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/brgu
    Önceki İçerikAkademisyenimizden Mevlid-i Nebi konferansı