Güzel Sanatlar Fakültesi’nden seramik sergisi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Seramik Bölümü öğrencilerinin ürettiği sanat eserleri Üniversitemiz GSF Sergi Salonunda sanat severlerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışına Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı. GSF Seramik Bölümü akademisyenlerinin öğrencilere derslerde verdiği teorik ve pratik bilgiler sonucunda ortaya çıkan eserler katılımcıların beğenisini topladı.

Sergi hakkında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca “Bilim ve sanat toplumları geliştiren ve değiştiren bir araçtır. Burada seramik bölümü öğrencilerinin ürettiği eserlerin sergiye açılması sayesinde hocalarından öğrendikleriyle zaman içinde nasıl değişip geliştiklerini görüyoruz. Dolayısıyla sergide bulunan eserlerin üretiminde katkısı olan ve serginin açılmasında emeği olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/7x7k
    Önceki İçerikKampüsten Hayata – Sağlıklı Yaşam – Beslenme / Bölüm 2