İzzet Baysal Şükran Günleri Sanat, Kültür ve Spor Etkinlikleriyle Devam Ediyor

İzzet Baysal Vakfı ve Üniversitemizin kurucusu, eğitim ve sağlık alanlarında Bolu’ya 146 eser kazandıran, Devlet Üstün Hizmet Madalyası’na sahip hayırsever iş insanı merhum İzzet Baysal için bu yıl 33’üncüsü düzenlenen İzzet Baysal Şükran Günleri kapsamında, sanatsal ve kültürel etkinlikler ile sportif yarışmalar ve gösteriler gerçekleştirildi.

Kent merkezinde düzenlenen etkinliklere; Bolu Vali Yardımcısı İlhan Turgut, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve eşi Solmaz Baysal ile vakıf mütevelli heyet üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, Bolu Kent Konseyi Başkanı Haşim Ulusoy ve üyeleri, öğrenciler ve Bolulular katıldı.

Fotoğraflarla İzzet Baysal Sergisi Açıldı

Bolu Kent Konseyi tarafından Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nde, “Fotoğraflarla İzzet Baysal Sergisi” açıldı. Merhum İzzet Baysal’ın gençliğinden yaş aldığı dönemlere uzanan sürece dair tarihe önemli kayıtlar düşen sergi, il protokolü tarafından açıldı. Etkinlik kapsamında, İzzet Baysal’ın Bolu’ya kazandırdığı ilk büyük hayırlarından biri olan İzzet Baysal Anadolu Lisesi’nin maketinin açılışı da gerçekleştirildi.

Oryantiring Yarışmasının Startını Ahmet Baysal Verdi

Anaokulları öğrencilerinin halk oyunları gösterisi beğeniyle izlendi. Anıtpark’ta farklı yaş gruplarından 30 öğrencinin katıldığı oryantiring yarışması düzenlendi. Yarışmanın startını İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal verdi. Kent meydanı ve İzzet Baysal Caddesi üzerinde yaklaşık 100 kuruluş ve dernek tarafından açılan stantlara, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı; Ahmet Baysal, eşi Solmaz Baysal, il protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte stantları gezdi.

Sportif Yarışmalar ve Gösteriler Düzenlendi

İzzet Baysal Şükran Günleri kapsamında 17 Temmuz Spor Salonunda, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı sporcuların sportif yarışmalar ve gösterilerinden oluşan etkinlik düzenlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara’nın yanı sıra, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve eşi Solmaz Baysal’ın da katıldığı etkinliğin sonunda genç sporculara ödülleri takdim edildi.

Önceki İçerikBolu Teknik Bilimler MYO Kariyer Günleri’nin Konuğu: TEİN Yazılım A.Ş.
    Sonraki İçerikÖğrenci Senatosu Bahar Dönemi Toplantısı Yapıldı