Öğrenci Senatosu Bahar Dönemi Toplantısı Yapıldı

Ulusal üniversitelerde az sayıda bulunan Öğrenci Dekanlığı ve Öğrenci Senatosu’ndan biri olan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı ve bünyesindeki Öğrenci Senatosu, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı başkanlığında Bahar Dönemi toplantısını gerçekleştirdi.

Rektörlük Senato Odası’nda düzenlenen toplantıya; Rektör Alişarlı’nın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Genel Sekreter İhsan Ağcan, Öğrenci Dekanı Prof. Dr. İbrahim Kürtül, Öğrenci Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Çeker ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Sansi, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Orbay Cebecioğlu ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya ile senatör öğrenciler katıldı.

Toplantıda, 10 maddelik gündem konuları görüşüldü. Güz ve Bahar dönemleri olmak üzere yılda 2 kez toplanan Öğrenci Senatosu, bu yılın son toplantısını yapmış oldu. Toplantının sonunda öğrencilerimizin sorunlarını gündeme getiren ve çözüm üreten senatör öğrencilere, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı tarafından teşekkür belgesi verildi.

Önceki İçerikİzzet Baysal Şükran Günleri Sanat, Kültür ve Spor Etkinlikleriyle Devam Ediyor
    Sonraki İçerikYENİGIDAM’dan Öğrencilerimizin Eğitimine Destek Sürüyor