Fen Edebiyat Fakültesinde mezuniyet törenleri

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Matematik, Tarih, Fizik ve Kimya Bölümlerinin mezuniyet törenleri Kültür Merkezi Mavi Salonda gerçekleştirildi.

Törenlere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz, Prof. Dr. Aydın Him ve Prof. Dr. Coşkun Karaca, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Gürel, Genel Sekreter İhsan Ağcan, bölüm başkanları, akademisyenler ve öğrenciler ile öğrenci aileleri katıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova yaptığı konuşmada öğrencileri ve ailelerini tebrik edip mezun olan gençleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaz tatiline davet etti. Törenlerde yapılan konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere belge takdimi yapıldı.

Edebiyat Bölümü

Biyoloji Bölümü

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/aeuj
    Önceki İçerikDoğanın Kalbinde Sağlık Turizmi Çalıştayı başladı