Elektronik Sigaraların Sağlık Üzerindeki Etkileri Paneli

Panel: 29 Mayıs 2024’te 14:00’da BAİBÜ Kültür Merkezi Pembe Salon’da

Elektronik sigaralar son yıllarda yaygınlaşsa da, sağlık üzerindeki etkileri hakkında hala birçok soru işareti var. Bu panelde, bu sorulara uzmanların bakış açısıyla cevaplar bulacaksınız.

Panel Konuşmacıları:

• Moderatör: Adem Solakumur (BAİBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü)
    • Konuşmacı: Prof. Dr. Sebahat Gücük (BMM Müdür Yardımcısı ve BAİBÜ Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı)
    • Konuşmacı: Dr. Öğr. Üyesi Mithat Önder (BMM Yönetim Kurulu Üyesi ve BAİBÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü)

Panelde ayrıca: Türk İşaret Dili Tercümanı Merve Mertoğlu tarafından işaret dili desteği verilecektir. (Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü)

• Sunucular: Yağmur Çakmak ve Bensu Sürücü (BABÜ Beslenme ve Diyetetik Bölümü)
    • İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Genç Ofis ve Gençlik Merkezi standları yer alacaktır.

Etkinliğe katılım ücretsizdir. Sizleri de bu önemli panele bekliyoruz!

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/21g3
    Önceki İçerikRektörümüz, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ar-Ge Proje Pazarında
    Sonraki İçerikKPSS ve Kamuda Kariyer Eğitimi