BATIKAF 2024’e ikinci kez ev sahipliği yapıyoruz

Üniversitemiz, 16 ve 17 Aralık 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’na (BATIKAF 2024) ‘Bölge Temsilcisi Üniversite’ olarak ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenecek olan ve Batı Karadeniz bölgesinin en büyük kariyer fuarı olma özelliğini taşıyan BATIKAF 2024, Bolu Valiliği ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde, 8 ilimizdeki toplam 19 paydaş üniversitenin iş birliğiyle gerçekleştirilecek.

Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin yer alacağı fuarın paydaşları arasında, Batı Karadeniz Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odaları, Türkiye İş Kurumu Müdürlükleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri ile Bolu ilinin değerli kurum temsilcileri de bulunuyor.

Rektörlükte, BATIKAF 2024 hazırlık toplantısı yapıldı

Bu kapsamda, Rektörlüğümüzce BATIKAF 2024 hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı başkanlığındaki toplantıya; Rektör Yardımcısı ve Fuar Sorumlusu Prof. Dr. Coşkun Karaca ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, Genel Sekreter İhsan Ağcan, KARMER Müdürü ve Fuar Yöneticisi Doç. Dr. Murat Tarhan, Fuar Koordinatörü Doç. Dr. Ayhan Çetinkaya, dekanlar, fakülte sekreterleri, şube müdürleri ile akademik ve idari personel katıldı.

Toplantıda, BATIKAF’ın öğrenciler, mezunlar ve firmalar için hedefleri ile öğrenciler, üniversiteler, sektör ve işverenler için potansiyel fırsat ve katkıları görüşüldü; süreç konusunda bilgi verildi ve görev dağılımı yapıldı.

İlkini 2022 yılında düzenlediğimiz ve bu yıl ikinci kez ev sahipliği yapacağımız fuarın paydaş üniversiteleri, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Ankara Medipol Üniversitesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Lokman Hekim Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Ostim Teknik Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Türk Hava Kurumu Üniversitesi ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nden oluşuyor.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/5gkw
    Önceki İçerikGençlik festivaline ilgi büyüyor -12-
    Sonraki İçerikAkademisyenimizden iletişim, teknoloji ve edebiyat ilişkisi üzerine araştırma