BAİBÜ kampüs karşılama festivali başladı

2024-2025 Akademik Yılı, yaklaşık 1 ay boyunca sürecek sanatsal ve sportif etkinliklerle dolu gençlik festivaliyle başladı.

Renkli ve dopdolu içeriğiyle dikkat çeken BAİBÜ Kampüs Karşılama Festivali’nin açılışına; Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz, Prof. Dr. Aydın Him ve Prof. Dr. Coşkun Karaca ile dekanlar, daire başkanları, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğr. Gör. Savaş İnciroğlu ve öğrencilerinden oluşan bando ekibinin marşları eşliğinde, Rektörlük İdari Birimler binası önündeki protokol yolundan Eğitim Fakültesi’ne kadar yürüyüş yapıldı. Bando ekibiyle yürüyüşe katılan protokol üyelerini, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üzeyir Ok, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Recai Akkaya ve Doç. Dr. Sedat Akayoğlu, akademik ve idari personel ile öğrenciler karşıladı.

Bolu yöresine ait halk oyunları gösterisinin ardından konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, 2024-2025 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve akademik-idari personelimize hayırlı olmasını ve sağlıkla, barış ve huzur içerisinde bir eğitim-öğretim dönemi geçirmeyi temenni etti.

Rektör Alişarlı, başta Eğitim, Spor Bilimleri ve Güzel Sanatlar fakültelerimiz olmak üzere, festivale katkı sunan tüm fakültelerimize teşekkür etti; Üniversitemizin kurucusu merhum İzzet Baysal’ı rahmet ve şükranla andı. Öğrencilerimize, üniversite hayatıyla ilgili tavsiyelerde bulundu.

Protokol üyelerince, Rektörlüğümüz tarafından son 4 yıldır düzenlenen uluslararası poster yarışmalarının, Eğitim Fakültesi Koridor Sanat Galerisi’nde 200 afiş tasarımından oluşan toplu sergisi gezildi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/oyqg
    Önceki İçerikHukuk Fakültesi Açılış Dersi Türkiye Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç Tarafından Verildi
    Sonraki İçerikYeni öğrencilerimize bağımlılıkla mücadele eğitimi