Voleybol turnuvasının şampiyonu belli oldu

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı nedeniyle üniversitemiz personelleri arasında düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi.

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nca 19 Eylül-12 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvada final grubu maçları, 10 Ekim Salı günü yapıldı. Maçların sonuçlarına göre, 12 Ekim Perşembe günü ilk olarak İlahiyat Fakültesi ve Rektörlük arasında 3’üncülük maçı oynandı. Rektörlüğü 3-1’lik skorla mağlup eden İlahiyat Fakültesi turnuvayı 3’üncü tamamladı.

3’üncülük maçının ardından oynanan final maçında ise, Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu ile kıyasıya mücadele eden Spor Bilimleri Fakültesi, 3-2’lik skorla şampiyon oldu.

Büyük ilgi gören turnuvaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümid Karlı, Genel Sekreter Yardımcısı Nihani Yıldırım, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya, akademisyenler, idari yöneticiler, öğrenciler ve sporseverler katıldı.

Turnuvanın kupa ve madalya töreni, 23 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 14.00’te İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salonda düzenlenecek Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlama Etkinlikleri programı kapsamında gerçekleştirilecek.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/wnyv
    Önceki İçerikBitkisel üretimi tehdit eden nematod çalıştayı düzenlendi
    Sonraki İçerikİsrail tarafından Gazze Şeridi’ne yapılan orantısız gücü ve insanlık dışı saldırıları şiddetle kınıyoruz