Uygulamalı Muhasebe Eğitimi Sertifika Töreni gerçekleştirildi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının (BSMMMO) paydaşlığında düzenlenen Uygulamalı Muhasebe Eğitiminin sertifika töreni BSMMMO Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Yücel, BSMMMO Başkanı İlkay Bağatır ve eğitmenler ile kursiyerler katıldı.

Etkinlikte açılış konuşmasını BSMMMO Başkanı İlkay Bağatır yaptı. Katılımcıları selamlayarak sözlerine başlayan Bağatır, teknolojinin getirdiği yeniliklerin (dijital muhasebe ve uygulamaların) mesleklerinin vazgeçilmez bir parçası haline geldiğini ifade etti. Kursun düzenlenmesinde emeği olanlara teşekkür eden Bağatır kursu başarıyla tamamlayan 45 kursiyeri tebrik etti.

Bağatır’ın ardından kürsüye gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başladı. Üniversitemiz tarafından 4 yıl önce uygulanmaya başlanılan sosyal transkript uygulamasının önemini vurgulayan Alişarlı, düzenlenen eğitimin faydalarının altını çizdi. Üniversitemizin misyonu ve vizyonu hakkında bilgi veren Alişarlı, Üniversitemizin faaliyetlerinden bahsetti. Eğitimin düzenlenmesinde emeği olanlara teşekkür eden Alişarlı törende bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade edip eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerleri tebrik etti.

Alişarlı’nın konuşmasını bitirmesinin ardından eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri verildi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/p5gq
    Önceki İçerikRektör Alişarlı, Garnizon Şehitliğini ziyaret etti