Üniversitemizden su verimliliği seferberliğine destek

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı’nca, Üniversitemizde bulunan tüm musluklara su tasarrufu sağlayan perlatörler takılıyor.

Küresel iklim değişikliği ile suyu tasarruflu ve verimli kullanmanın önemi her geçen gün artıyor. Bunun bilinci ve sorumluluğu ile suda sıfır kayıp hedefleyen Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan Su Verimliliği Seferberliği’ne de katkı sunmayı amaçlıyor.

Sıfır Atık projesine de destek olacak çalışmanın, su kıtlığında yüksek risk grubu ülkeler arasında yer alan ve 21’inci yüzyılın sonunda su kaynaklarında yüzde 25 azalma beklenen ülkemizin su verimliliği çalışmalarına katkı sunması hedefleniyor.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/wfx4
    Önceki İçerikMasa Tenisi Takımımız şampiyon oldu
    Sonraki İçerikOnlıne Eğitim Semineri: İntihal.Net Akademide Farkındalık ve Arayüz Eğitimi