Üniversitemiz ile Karabük Üniversitesi arasında iş birliği

Üniversitemiz ile Karabük Üniversitesi arasında Üniversitemiz Rektörlüğü Makam Odasında iş birliği protokolleri imzalandı.

Karabük Üniversitesi’nin düzenleyeceği Sosyal Bilimler Festivali (Sosyalfest) ve Sağlık Bilimleri Festivali (Sağlıkfest) kapsamında Üniversitemizin misyonu ve vizyonu doğrultusunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık tarafından iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokolle Sosyalfest ve Sağlıkfest’te kurumsal paydaş oldu.

İmzalanan protokollerle ilgili konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı kalite odaklı öncü bir üniversite olma vizyonuyla ve toplumsal katkı faaliyetlerini bölgenin ve insanlığın ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirme misyonuyla hareket eden Üniversitemizin Sosyalfest ve Sağlıkfest’te kurumsal paydaş olmasının Üniversitemizin gelişimine katkı sunacağını dile getirdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/h40p
    Önceki İçerikÜniversitemizde bayramlaşma
    Sonraki İçerikOnlıne Eğitim Semineri: Research Smarter: 2024 Journal Cıtatıon Reports™ Sürümü