Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Eğitimi Düzenlendi

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından Yönetici Gelişim Programı kapsamında üniversitemiz personeline yönelik ‘Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar’ konulu hizmet içi eğitim düzenlendi.

Eğitim, daha önce Cumhurbaşkanlığı tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında resmi yazışma eğitimi verebilecek eğiticilerin yetiştirilmesi amacıyla ‘Resmi Yazışma Eğiticilerinin Eğitimi’ programına katılarak eğitici sertifikası alan Personel Daire Başkanı Mustafa Tanrıkulu, Şef Mürşide Ayyıldız Güler, Mühendis Özkan Gerboğa tarafından verildi.

Rektörlük İdari Bina Konferans Salonunda düzenlenen eğitimde; belge, belge yönetimi, belgenin tarihsel süreçteki önemi, belgenin şekil özellikleri, belgenin bölümleri, gizlilik dereceli belgeler ile Elektronik Belge Yönetim Sistemi’ne ilişkin detaylar paylaşıldı. 70’in üzerinde personelin yer aldığı eğitimle uygulama birliğinin gerçekleşmesine katkı sağlanması hedefleniyor.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/mr2j
    Önceki İçerikDiş Hekimliği Fakültesi’nde Bilim Şenliği düzenlendi