Onlıne Eğitim Seminerleri: Proquest – Temmuz Ayı Eğitim Programı

ProQuest tarafından TEMMUZ ayında gerçekleştirilecek olan çevrimiçi eğitim seminerleri programı aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Katılım için ilgili linklere tıklayınız ve açılan sayfanın en altında bulunan KAYDOL butonundan ibu uzantılı (…@ibu.edu.tr / ogrencino@ogrenci.ibu.edu.tr) kurumsal e-posta adresiniz  ve “Şirket Adı” alanında üniversitemiz adını belirterek KAYIT oluşturunuz.

EĞİTİM BAŞLIĞI TARİH SAAT SÜRE EĞİTİM İÇERİĞİ KAYIT LINKİ
    ProQuest Eğitim Toplantısı – EBook Central Son Kullanıcı Platformu 12 Temmuz 2024, Cuma 15.00 60 dk
    • Clarivate tarafından sunulan dijital kütüphane platformu EBook Central hakkında bilgilendirici bir eğitim oturumuna katılın.
    • Bu oturum, EBook Central’ı kullanarak kitap arayan, okuyucu aracılığıyla çevrimiçi okuyan veya çevrimdışı erişim için kitap indiren kullanıcılar için özel olarak hazırlanmıştır.

Bu oturum, dijital kitaplara ve akademik kaynaklara erişmek için EBook Central’ı düzenli olarak kullanan öğrenciler, araştırmacılar ve herkes için uygundur.

Kayıt için TIKLAYINIZ
    TÜBİTAK ULAKBİM ile Erişimimiz Olan ProQuest Dissertations&Theses Veritabanında Literatür Tarama ve Araştırma İpuçları 17 Temmuz 2024, Çarşamba 14.00 60 dk
    • ProQuest Dissertations & Theses Global platformunda Arama, Sonuçları filtreleme, Arama uyarısı oluşturma, Atıf bilgisi oluşturma, PDF olarak belgeyi kaydetme, diğer ilgili belgelere erişme gibi platform işlevleri platform üzerinden anlatılacaktır.
    Kayıt için TIKLAYINIZ
    Tez Yazımını Destekleyen ProQuest Yazar Çalıştayı-Tüm Araştırmacılar İçin 18 Temmuz 2024Perşembe 14.00 70 dk
    • Tez yazımı için “Hazırlık Aşaması”
    • Teklif: “Bir Konuyu Seçme ve İyileştirme
    • Araştırma: “Etkili bir Literatür İncelemesi Yapmak”
    • “Yazma” ile ilgili detaylar
    • Tez yazımında ki bazı tuzakları belirleyip, bunlardan kaçınmak
    • Tezlerinizi yayınlamak ve araştırmanızı güçlendirmek için seçenekleri Değerlendirme
    Kayıt için TIKLAYINIZ
    ProQuest Eğitim Toplantısı – ProQuest Central Son Kullanıcı Platformu 19 Temmuz 2024Cuma 15.00 60 dk
    • Bu oturumda, ProQuest Central’ı nasıl kullanabileceğiniz ve geniş içeriğini nasıl keşfedebileceğiniz ele alınacak.
    • ProQuest Central iş, sağlık ve tıp, sosyal bilimler, sanat, beşeri bilimler, din, eğitim, bilim ve teknoloji dahil olmak üzere tüm ana konu alanlarındaki veritabanlarına erişim sağlar.
    Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/bqz8
    Önceki İçerikÜniversitemiz Kütüphanesi Yaz Dönemi Hizmet Saatleri Duyurusu