Onlıne Eğitim Semineri: Oxford Kaynaklarında Nasıl Yayın Yapılır?

“Oxford Kaynaklarında Nasıl Yayın Yapılır?” konulu webinar aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Bu oturumlar, yazarların çalışmalarını yayınlamaya hazır olup olmadığını belirlemelerine, mevcut makale formlarını incelemelerine ve araştırmaları için doğru yayını seçerken dikkate almaları gereken noktaları bilmelerine yardımcı olacaktır. Oturumun sonunda katılımcılar, yayınlama sürecini ve ilk kez yayınlamaya hazırlanırken izlemeleri gereken adımları anlayarak oradan ayrılabilecektir.

• Kayıt işlemi gerçekleştirdikten sonra tarafınıza webinara katılım için gerekli bilgileri içeren bir e-posta gönderilecektir.
    • Eğitim dili İngilizce’dir.
    • Katılım gerçekleştiren kişilere sertifika sağlanacaktır.
    NOT: Listedeki kayıt linkinden ibu uzantılı kurumsal e-posta adresiniz ve “Kuruluş” alanında üniversitemiz adını belirtilerek kayıt oluşturulmalıdır.

EĞİTİM ADI          TARİH                                      SAAT        KAYIT LINKİ
     Oxford Kaynaklarında Nasıl Yayın Yapılır?   11 Haziran 2024Salı     13.30  Kayıt için TIKLAYINIZ
     Oxford Kaynaklarında Nasıl Yayın Yapılır?
      18 Haziran 2024Salı     13.30  Kayıt için TIKLAYINIZ
    Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/mf1n
    Önceki İçerikGüzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Etkinlikleri – 15 / Gitar Dinletisi
    Sonraki İçerikBirlikte Öğrenme Üniversitesi bahar dönemi sona erdi