Minik öğrencilere geri dönüşüm farkındalığı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 2’nci sınıf öğrencilerinin Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında hazırladıkları Geri Dönüşüm Şenliği, Bağışçılar Vakfı Anaokulu ve Mevlana Anasınıfı öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Üniversitemizin de ortağı olduğu Avrupa Birliği Komisyonu tarafından desteklenen ve toplumu özellikle çocukları STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) eğitimine yönlendiren “Hayal Et-İnovasyon Yap-Etki Yarat (İ3)” projesi kapsamında düzenlenen Geri Dönüşüm Şenliği, Doç. Dr. Pelin Aksüt Arslan danışmanlığında Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 4’üncü sınıf öğrencilerinin desteğiyle 2’nci sınıf öğrencileri tarafından hazırlandı.

Okul Öncesi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde gerçekleştirilen Geri Dönüşüm Şenliği kapsamında çocuklar; kağıt, plastik, cam ve benzeri geri dönüştürülebilir maddelerle oyuncak ve etkinlikler yaptı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/qs4d
    Önceki İçerikRenkli görüntülere sahne olan Uluslararası Öğrenciler Günü’ne yoğun ilgi
    Sonraki İçerikSigortacılık sektöründe kariyer konferansı