Milletin zaferini anlatan afiş sergisi açıldı

Üniversitemiz İletişim Fakültesi’nce 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında “Demokrasi Uğruna Milletin Zaferi” temalı ulusal çağrılı afiş sergisi düzenlendi.

İzzet Baysal Kültür Merkezi’nde açılışı yapılan sergiye; Bolu Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Tandırlı, dekanlar, daire başkanları, müdürler, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Sergide; üniversitelerin Güzel Sanatlar, ‘Sanat, Tasarım ve Mimarlık’ ve İletişim fakültelerinden duayen akademisyen, sanatçı ve tasarımcıların eserleri ile ilgili alanlarda lisans ve lisans üstü öğrenim gören ya da mezun olmuş grafik tasarım ve görsel iletişim tasarımcılarının toplam 35 özgün afişi yer alıyor. Sergiyi organize eden İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Tandırlı, sergideki eserler ve sanatçılar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Vatana ihanet girişimi asla unutulmayacak

Sergi kapsamında, bundan sonraki 15 Temmuzlarda da, birlik ve beraberlik ruhu ile tek yürek ve tek ses olan, hainlerin kirli oyunlarını gözler önüne seren, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi dokunaklı bir şekilde, ustaca yorumlayan eserlerin yer aldığı sanat ve tasarım etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğimiz vurgusu yapıldı.

8 yıl önce 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimi ile bu girişimi canları pahasına bertaraf eden kahraman şehitlerimiz ve gazilerimizi asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız bir kez daha tüm dünyaya ilan edildi.

Serginin hazırlanmasında emeği geçen İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Tandırlı, Doç. Dr. Ayşegül Gürdal Pamuklu, Dr. Öğr. Üyesi Orhun Türker, Öğr. Gör. Nimet Çelebi, Öğr. Gör. Bahar Akbulak ve Öğr. Gör. Ümit Öztürk’e teşekkür belgeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı tarafından verildi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/sn0j
    Önceki İçerik15 Temmuz darbe girişimine anayasal bakış (Konferans)
    Sonraki İçerikYargıtay Üyesi Kantarcı’dan Rektör Alişarlı’ya ziyaret