Mezunlarımız öğrencilerimizle kariyer söyleşisinde buluştu

Kamu ve özel sektörde kariyerlerini  başarıyla sürdüren mezunlarımız, KARMER ve İBUMED iş birliğinde düzenlenen Mezun Söyleşileri etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.

Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mezunlar Derneği (İBUMED) tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinliğin ilk bölümünde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’den mezun olan İŞ Yatırım’dan Vesile Şahin, Doç. Dr. Cengizhan Yıldırım ve Borsa Yatırım Uzmanı Eyüpcan Bulut, kariyer tecrübelerini paylaştı.

İkinci etkinlikte ise, Fen Edebiyat Fakültesi’nden mezun olan Nobel İlaç’tan Dr. Gülden Özen, Lund University’den Dr. İsa Taş ve TÜBİTAK-BİDEB’den Fatih Kürşat Cansu, iş yaşamı ve kariyer süreci hakkında öğrencilerle sohbet etti.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe Salonda peşpeşe gerçekleştirilen Mezun Söyleşilerine, KARMER Müdürü Doç. Dr. Murat Tarhan, İBUMED Başkanı Nihal Öğten, akademik-idari yönetici ve personel ile öğrenciler katıldı. Etkinlik sonunda konuklara teşekkür belgesi takdim edildi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/uc6k
    Önceki İçerikKalite Koordinatörlüğü’nden personele KYS eğitimi
    Sonraki İçerikÜniversite-sanayi işbirliğinde yüksek teknoloji ürünü kanama durdurucu kumaş geliştirilecek