Merhum İzzet Baysal ve Merhum Yaşar Çelik İçin Mevlîd-i Şerîf Okutuldu

İzzet Baysal Vakfı ve Üniversitemizin kurucusu, eğitim ve sağlık alanlarında Bolu’ya 146 eser kazandırmış büyük hayırsever merhum İzzet Baysal ile Yeniçağa ilçesi başta olmak üzere Bolu’ya ve Üniversitemize büyük katkılar sunmuş merhum Yaşar Çelik için, Üniversitemiz Ali Ericek Uygulama Camii’nde Mevlîd-i Şerîf okutuldu.

İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen Mevlîd-i Şerîf programında, Doç. Dr. Zeynel Abidin Aydın’ın açılış ve takdiminin ardından Camii İmam Hatibi Remzi Şahin Aşr-ı Şerîf okudu. Sabâ makamında okunan ilahinin ardından Öğr. Gör. Osman Yıldız, Tevhid Bahri okudu.

Öğr. Gör. Ahmet Arif Akbaba tarafından Aşr-ı Şerîf, Uşşak makamında ilahi, Dr. Öğr. Üyesi Seyyid Sancak tarafından Aşr-ı Şerîf ve Hicaz makamında ilahi okundu. Doç. Dr. Ömer Başkan’ın okuduğu Münacaat Bahri ve Öğr. Gör. Sinan Özdemir’in okuduğu Aşr-ı Şerîf’in ardından Mevlîd-i Şerîf programı, Doç. Dr. Şaban Karasakal’ın Vaaz-ü Nasîhat ve Duâsıyla tamamlandı.

Önceki İçerikSpor ve Rekreasyon Topluluğu’ndan Oy-Untechnologhy Etkinliği
    Sonraki İçerik19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı