Spor ve Rekreasyon Topluluğu’ndan Oy-Untechnologhy Etkinliği

Üniversitemiz Spor ve Rekreasyon Öğrenci Topluluğu üyeleri, gençlerin sosyalleşmelerini ve teknolojiden biraz daha uzak zaman geçirmelerini teşvik etmek amacıyla, tanışma ve kaynaşma oyunları düzenledi.

Gölköy kampüsümüzde öğrenci ve personelin en çok kullandığı geçiş güzergâhlarından biri olan İzzet Baysal Kültür Merkezi önünde düzenlenen Oy-Untechnologhy isimli etkinliğe, gençler büyük ilgi gösterdi.

Spor ve Rekreasyon Öğrenci Topluluğu Danışmanı Arş. Gör. Ahmet Özsoy ile Arş. Gör. Dr. Nuh Osman Yıldız danışmanlığındaki etkinlikte gençler, eğitici ve eğlendirici oyunlar eşliğinde hoş vakit geçirdiler.

Önceki İçerikGülten Dayıoğlu Vakfı’nın Çocuk Romanı Ödül Töreni Gerçekleştirildi
    Sonraki İçerikMerhum İzzet Baysal ve Merhum Yaşar Çelik İçin Mevlîd-i Şerîf Okutuldu