Kampüs Karşılama Festivali tüm hızıyla sürüyor

Üniversitemiz Rektörlüğünün organize ettiği Kampüs Karşılama Festivali Gölköy Kampüsünde tüm hızıyla sürüyor.

Festival kapsamında Spor ve Rekreasyon Topluluğu çeşitli takım oyunları ve sportif faaliyetler tertip etti. İlgi çekici oyunlarda eğlenceli anlar yaşandı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin festival kapsamında düzenlediği Linol Baskı Atölyesi etkinliği Güzel Sanatlar Fakültesi önünde kurulan stantta gerçekleştirildi. Sanatseverlerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte katılımcılar linol baskı tekniğini uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı buldu.

Festivalin ilgi çekici etkinliklerinden biri de Spor Bilimleri Fakültesi Binicilik Uzmanlık öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Atla İlk Temas etkinliği oldu. Etkinliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca ve öğrenciler katıldı. Katılımcılara atlarla birebir vakit geçirme ve daha yakından tanıma fırsatı sunan etkinlikte katılımcılar at üzerinde tur attı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/8wx6
    Önceki İçerikGerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi açılış dersini Rektör Alişarlı verdi