Kalite Koordinatörlüğü’nden personele KYS eğitimi

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından 61 birimde görev yapan akademik ve idari personele Kalite Yönetim Sistemi (KYS) eğitimi veriliyor.

Hukuk Fakültesi Bilgisayar Laboratuvarında başlayan eğitim programı kapsamında KYS İş Akış Sistemi, Öz/Akran Değerlendirme (Özak) Sistemi, Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Sistemi, Geri Bildirim Sistemi ve Anket Sistemi örnekler yardımıyla uygulamalı olarak açıklanıyor.

Eğitimlere; fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu, uygulama ve araştırma merkezi, koordinatörlük ve daire başkanlıklarında görev yapan akademik ve idari personel katılıyor.
    Eğitimler; Programcı Fatih Kurnaz, Uzm.Songül Yorgun, 13 Mayıs Pazartesi, 17 Mayıs Cuma ve 21 Mayıs Salı günleri Prof. Dr. Fatih Konur, 14 Mayıs Salı ve 16 Mayıs Perşembe günleri Doç. Dr. Nezih Okur, 20 Mayıs Pazartesi günü Prof. Dr. İbrahim Çakır tarafından verilecek.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/4er4
    Önceki İçerikSosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Rektörümüze ziyaret
    Sonraki İçerikMezunlarımız öğrencilerimizle kariyer söyleşisinde buluştu