İngilizce Kursu Ücretsiz Seviye Tespit Sınavı

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde açılacak İngilizce Kurs programları için ücretsiz seviye tespit sınavı ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.
    Ön başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.
    (Tüm personel, öğrenci ve halka açık eğitim programı)

Genel İngilizce
    A1 – A2 – B1 – B2 – C1
    YDS & YÖKDİL

WhatsApp Bilgi Hattı

DUYURU
    23 Eylül 2024 Pazartesi saat 19.00’da Gölköy Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu dersliklerinde İngilizce Dil Eğitimleriyle ilgili Genel İngilizce A1, A2, B1, B2, C1 Seviyeleri, YDS&YÖKDİL Sınavına Hazırlık Eğitimi  hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Aynı zamanda katılımcıların seviyelerini belirlemek amacı ile ücretsiz Seviye Belirleme Sınavı uygulanacaktır.
    30 Eylül haftası itibari ile kurslarımız başlayacağı için katılımcılarımızın seviye tespit sınavına katılımı hem grupların planlanması ve ders günlerinin belirlenmesi hem de ders işleniş sisteminin sergilenmesi için büyük önem taşımaktadır.

ÖNEMLİ: İngilizce Seviye Tespit Sınavımız (STS) 23 Eylül 2024 Pazartesi günlü saat 19.00’da Yabancı Diller Yüksekokulu dersliklerinde gerçekleştirilecektir. Sınava çeşitli nedenler ile katılamayacak adaylar için 28 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 14.00’da Yabancı Diller Yüksekokulu dersliklerinde sınavın tekrarı gerçekleştirilecektir.

Sınava girmek isteyen adaylar öncelikle online ön başvuru yapmalıdır.
    Önemli not: Genel İngilizce kur ücretleri (50 Saat) KDV dahil 7000 TL
    Yds&Yökdil kursları (100 Saat) KDV dahil 10000 TL olarak planlanmaktadır.
    Eğitim başladıktan sonra kurstan ayrılmak isteyenlere kurs ücreti geri ödenmez.
    Eğitmen:
    Öğr. Gör. Halil İbrahim ŞAHİN