İletişim Koordinatörlüğünden iletişim temsilcilerine hizmet içi eğitim

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) İletişim Koordinatörlüğü Kültür Merkezi Pembe Salonda iletişim temsilcilerine yönelik hizmet içi eğitim verdi.

Etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Tandırlı ve İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Ercan Aktan’ın yanı sıra Üniversitemiz iletişim temsilcileri katılırken İletişim Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Selami Özsoy, İletişim Koordinatörlüğünde görevli Öğr. Gör. Nimet Çelebi, İletişim Koordinatörlüğü Basın Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Fatih Peker, İletişim Koordinatörlüğü Koordinasyon Kurulu Üyesi Ahmet Fuat Polat konuşmacı olarak katıldı.

Etkinlikte açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz yaptı. Katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Gündüz, kurumsal iletişimin önemini vurguladı. Saygınlık ve itibar oluşturmada, değişim gerçekleştirmede, kurumun kısımları ve elemanları arasındaki bütünleşmede, bilgi akışında, denetimde hatta karar alma süreçlerinde kurumsal iletişim etkili olduğunu ifade eden Gündüz, 2022 yılı Eylül ayında İletişim Koordinatörlüğünün hayata geçirildiğini belirtti. İletişim Koordinatörlüğünün, üniversite birimlerinin kurumsal kimlik yapımıza uygun iletişim yapısına kavuşması amacıyla çeşitli faaliyetler gerçekleştirdiğini dile getiren Gündüz, bugün gerçekleştirilen eğitimin de bunlardan biri olduğunu söyleyerek katılımcılara teşekkür edip konuşmasını bitirdi.

Gündüz’ün ardından kürsüye gelen İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Ercan Aktan katılımcıları selamlayarak sözlerine başladı. İletişim stratejileri konulu sunumunu yapan Aktan, İletişim Koordinatörlüğünün misyonu ve vizyonu hakkında bilgi verdi. Üniversitemizin radyosunun faaliyete geçtiğini ifade eden Aktan, iletişim temsilcilerinin görevlerinden bahsetti. İletişim Koordinatörlüğü bünyesinde kurulan komisyonların görev ve sorumluluklarını dile getiren Aktan katılımcılara teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Aktan’ın sözlerini noktalamasının ardından kürsüye gelen İletişim Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Selami Özsoy “Haber Metni ve Yazılı İçerik Üretimi” sunumunu yaptı. Özsoy’un ardından İletişim Koordinatörlüğünde görevli Öğr. Gör. Nimet Çelebi “Hazır Formlardan Afiş, Davetiye Hazırlama”, İletişim Koordinatörlüğü Basın Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Fatih Peker “Fotoğraf Çekme Teknikleri” ve İletişim Koordinatörlüğü Koordinasyon Kurulu Üyesi Ahmet Fuat Polat “Sosyal Medya Stratejileri” konulu sunumlarını yaptı. Sunumların ardından sunum yapanlara İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Ercan Aktan teşekkür belgesi verdi ve toplantı sona erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/4acu
    Önceki İçerikKalite öğrenci ve Mezun çalıştayı