III. HÜCRE KÜLTÜRÜ UYGULAMALARI EĞİTİMİ TEORİK VE PRATİK EĞİTİMİ
- 21-22 Mart 2023 Teorik Eğitim (Online)
- 28-29 Mart 2023 Pratik Eğitim I
- 30-31 Mart 2023 Pratik Eğitim II
Eğitmenler
- Dr. Şeyda KARABÖRK Dr. Cem GÖL
- Dr. Muhammad SAMEEULLAH
KURS KATILIMCI SAYISI: Kursumuz uygulamalı olacağı için katılım kontenjanla sınırlıdır. Katılımcılar gruplara ayrılacaktır. 20 KİŞİ (Pratik eğitimlerin daha verimli olabilmesi için kursiyerler 2 ayrı gruba ayrılacaktır). Gruplar kayıt sırasına göre oluşturulacaktır. Online eğitimlere tüm kursiyerler katılacaktır.
KURS YERİ: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Yenilikçi Gıda Teknolojileri
Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (YENİGIDAM), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gölköy/Bolu
KONAKLAMA :Konaklama için Bolu dışından gelecek
misafirlerimiz/katılımcılarımız için aşağıda link olarak da belirttiğim üniversitemiz içerisinde bulunan sosyal tesis (misafirhane), yine kampüsümüze 10 dakikalık mesafede yer alan doğa ile iç içe Devlet Su İşleri (DSİ) misafirhanesi, Bolu Öğretmenevi (Kampüse 10 km) ve çevrede yer alan otelleri tercih edebilirsiniz. İlk 3 konaklama yeri daha önce kurslarımıza katılan kursiyerlerin en çok tercih ettiği mekanlardır.
https://tr.foursquare.com/v/gölköy-dsi-tesisleri/50793c76e4b0459b76060e5d
http://www.ibu.edu.tr/sosyal-tesis
https://boluogretmenevi.com.tr/
KURS KATILIM ÜCRETİ 2.500,00 TL
- Ön Kayıt işlemlerinden sonra para yatırma işlemleri gerçekleştirilecektir.
- Ön Kayıt: 23 Şubat- 03 Mart 2023
- Ücrete dahil olanlar:
- Kurs dokümanları, yaka kartı, kurs sürecinde eğitim amaçlı tüm aktiviteler/uygulamalar
KURS İÇERİĞİ: Yenilikçi Gıda Teknolojileri Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (YENİGIDAM) tarafından 21-22 Mart 2023 tarihlerinde teorik (online) ve 28-29 Mart ile 30-31 Mart 2023 tarihleri arasında yüzyüze Pratik eğitimlerin verileceği (10’ar kişilik gruplara ayrılarak) “Hücre Kültürü Kursu” düzenlenecektir. Fen, Sağlık ve Yaşam bilimleri alanındaki akademisyenlerin, lisans ve lisansüstü öğrencilerin hücre kültürü çalışmaları için gerekli olan teorik ve katılımcılar tarafından birebir uygulamalı olarak gerçekleştirilecek olan laboratuvar uygulamaları ile hücre kültürü alanında tecrübe kazanmalarının sağlanması hedeflenmektedir.
Ayrıca kursumuzda diğer hücre kültürü kurslarından farklı olarak periferik Kandan hücre izolasyon yöntemi de teorik ve pratik de yer alacaktır.
** Kurs saatleri teorik eğitimlerin zoom üzerinden yapılacak ayarlamalarından sonra katılımcılar ile ayrıca paylaşılacaktır.
KATILIM ÜCRETİ
HESAP NO.SU : DÖNER SERMAYE SAYMANLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Açıklama: YENİ-GIDA Ad Soyad, T.C Kimlik Numarası “Hücre Kültürü Kursu” Ziraat Bankası Bolu Şubesi IBAN No: TR93 0001 0025 6447 0347 7450 15
Başvuru ve kurs ücretlerinin yatırılması için son gün: 10 MART 2023
KATILIM BELGESİ : Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve YENİGIDAM tarafından hazırlanmış katılım belgesi verilecektir.
ÖN KOŞUL: Tüm yaşam-sağlık-fen bilim araştırmacıları ve öğrencileri kursa başvurabilir.
BAŞVURU : Başvuru için ön başvuru formunun eksiksiz doldurulması gereklidir. Ön başvuru işlemlerinden sonra, son kayıt süresine kadar kurs ücretinin yatırılıp banka dekontunun yenigidam@ibu.edu.tr adresine gönderilmesiyle kesin kayıt işlemi tamamlanacaktır. Bankaya ücret yatırmadan önce kontenjan durumunu tlf. ile ya da e-posta ile sorgulayınız.
Kursiyerlerin steril alana uygun forma/kıyafet/önlük getirmeleri tavsiye edilir.
İLETİŞİM: Hakan YAŞAR
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yenilikçi Gıda Teknolojileri Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (YENİGIDAM), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gölköy/Bolu
Tlf: 0374 254 10 00 – 4915
Yenilikçi Gıda Teknolojileri Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenecek olan Hücre Kültürü Kursu ön kayıtları için Başvuru Formu’nun doldurulup yenigidam@ibu.edu.tr mail adresine gönderilmesi yeterli olacaktır. Detaylı bilgiye yenigidam@ibu.edu.tr mail adresinden veya 0374 254 10 00-4915 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.