Hemşirelik Haftası Bolu ili etkinlikleri

Hemşirelik Haftası’nı kutlamak ve mesleğin önemini vurgulamak için bir dizi etkinlik düzenliyoruz. Bolu İli Hemşirelik Komitesi olarak, hemşirelik alanında yapılan önemli çalışmaları ve katkıları kutlamak için sizleri etkinliklerimize davet ediyoruz.

Tören Programı (14 Mayıs 2024, Saat 10.00, Anıtpark Tören Alanı):

• Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
    • Açılış Konuşması: Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü, Hemşire Nurgülay GÜNERİ (Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi)
    • Atatürk Anıtına Çelenk Koyma

Düzenleme Kurulu:

• Öğr. Gör. Uzm Hacer ALPTEKER
    • Doç. Dr. Makbule TOKUR KESGİN
    • Arş. Gör. Mervenur BÖYÜK
    • Öğrenci Hemşire Bersu ADAL
    • Doç. Dr. Birgül CERİT
    • Prof. Dr. Yasemin YILDIRIM USTA

Bilimsel Program (15 Mayıs 2024, Saat 13.30, Çevrimiçi):

• Açılış Konuşmaları: Moderatör: Doç. Dr. Birgül CERİT (BAİBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü)
    • ICN 2024 Teması: “Hemşireler Geleceğimiz: Bakımın Ekonomik Gücü” – Arş. Gör. Dr. Ümmühan YİĞİT (BAİBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü)
    • “Mühendislik Perspektifi ile Hemşirelik Hizmetlerine Yatırımın Sağlık Sistemine Etkileri” – Doç. Dr. Abdülkadir ATALAN (Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü)
    • “Sürdürülebilir Kalkınma ve Sağlıklı Toplumlar için Bakımın Ekonomisi” – Doç. Dr. Işıl Şirin SELÇUK ÇAKMAK (BAİBÜ , İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü)

Katılımınızı bekler, bu anlamlı haftayı birlikte kutlamaktan mutluluk duyarız.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/oz7w
    Önceki İçerikHalkbank’tan öğrencilerimize kariyer eğitimi
    Sonraki İçerikKampüsün en yoğun noktasında öğrencimize büyük hizmet