AB Projesi Eğitim Programının Sertifikaları Verildi
Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün INOVES adlı AB Mesleki Eğitim Programı Leonardo da Vinci Ortaklık projesi kapsamında Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) iş...
Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konseri
Tarih: 4 Nisan 2015 Cumartesi, Saat: 20.00
Yer: Kongre Merkezi Bordo Salon
TÜBİTAK Heyetinden AİBÜ’ye Ziyaret
TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanı Dr. Ahmet Uludağ ve Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanı Prof. Dr. Mustafa Çufalı üniversitemizi ziyaret ederek proje geliştirme...
14 Mart Tıp Bayramı Üniversitemizde Kutlandı
14 Mart Tıp Bayramı, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) düzenlenen törenle kutlandı. AİBÜ Tıp Fakültesi, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ile Bolu-Düzce Tabip Odası tarafından...
Kampüs İçi Ring Servisi
04.03.2015 tarihinden itibaren kampus içi ring servisi başlatılmıştır. Ring servisleri belediye otobüsleri ile sabah 08.15'ten itibaren başlayarak 15 dakika arayla ek'te belirtilen güzergahta yapılacaktır.
MASTER PLAN...
Bolu Ulaşım Kartı Hk. Duyuru
Öğrencilerimizin dikkatine;
Bolu Belediye Başkanlığı'nın yeni ulaşım sisteminde kullanılan kartların satışı ve dolumu işlemleri Öğrenci Sosyal Aktivite Merkezi Zemin kat Z-14 numaralı ofiste yapılmaktadır.
Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Öğretmen Yetiştirme Sertifika Programı
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Türkçe Öğretimi Merkezi (TÖMER) 2 Şubat - 14 Mart 2015 tarihleri arasında Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Öğretmen Yetiştirme Sertifika...
Konferans: Acil Durum Enfeksiyonları
Konu: Acil Durum Enfeksiyonları
Konuşmacı: Prof. Dr. Fatma SIRMATEL
Tarih: 5 Aralık 2014 Cuma, Saat: 10.30
Yer: Gülezler Konağı
SÜYAM/Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Kursları
Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulunun koordine ettiği ve Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi (SÜYAM) bünyesinde açılan Genel İngilizce Kursu, Personel Speaking (Konuşma) Kulübü ve PRE-YDS hazırlık...
Mutfağın Duayenleri AİBÜ’deydi
Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) düzenlenen etkinlikte, Dünyaca ünlü şefler özgün tasarımlarıyla lezzetleri birer sanat eserine dönüştürdüler. Çeşitli sebze ve meyvelere şekiller vererek hazırladıkları...