Kariyer Etkinliklerine Katılan İki Bin Öğrenciye Sertifika

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) öğrencilerinin kariyer planlama ve geliştirme süreçlerine destek olmayı hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda, Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından online Kariyer Etkinlikleri düzenlendi. 28-29 ve 30 Aralık 2020 tarihlerinde, çevrim içi gerçekleştirilen 3 ayrı programda öğrencilerimiz, alanında uzman isimlerle bir araya geldi.

“Etkili Özgeçmiş ve Özgelecek Hazırlama” başlığı altında gerçekleştirilen ilk gün programına, İş Kulübü Lideri, İş ve Meslek Danışmanı Arif Kızılaslan konuk oldu. Moderatörlüğünü Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Arzu İlçe’nin yaptığı programda, özgeçmiş hazırlama teknikleri ve özgelecek kavramı ele alındı. “Digital Pazarlama” başlıklı ikinci gün programında ise, Girişimci-Ajans 360 Sahibi Melih Örnekbaş, “Mesleğinde Marka Olabilme” konusunda öğrencileri bilgilendirdi.

Moderatörlüğünü Kariyer Merkezi’nden Dr. Öğr. Üyesi Fatma Dilek Tel’in yaptığı “Psikolojik Olarak Dayanıklı mıyım?” başlıklı üçüncü gün programına, Ankara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Tansu Mutlu Çaykuş konuk olarak katıldı. Çaykuş, her mesleğin stres yaratan unsurlarına ve psikolojik bağışıklık sistemlerini güçlendirme konularına değindi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Kariyer Etkinliklerinin sonunda, katılım sertifikası talebinde bulunan 2000 öğrenciye belgeleri mail yoluyla gönderildi.

Önceki İçerikBAİBÜ Araştırma ve Geliştirme Vakfı Yayın Teşvik Başvuruları 25 Ocak’ta Sona Eriyor
    Sonraki İçerikBAİBÜ’de 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası Etkinliği