Filistin’i konu alan tiyatro oyununa davet

Üniversitemiz Öncü Kuşak Öğrenci Topluluğu Başkanı Emine Boztepe ve topluluk üyeleri Fatma Yardımcı ve Esin Sağlam, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Öğrencilerimiz, Rektör Alişarlı ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ailesini, Öncü Kuşak Topluluğu’nun 14 Aralık 2023 Perşembe günü Kongre Merkezi Bordo Salonda düzenleyeceği Medeniyet Tasavvuru Okulu ‘Gün Doğmadan’ adlı tiyatro oyununa davet etti.

Filistin’i konu alan ve 90 dakika sürecek tek perdelik oyun öncesinde Yazar Yusuf Kaplan bir konuşma yapacak. Topluluk üyeleri, aynı gün Yeşil Salonda ise tanışma toplantısı yapacak.

İsrail zulmü ve soykırımına karşı Filistinli kardeşlerimizin daima yanındayız vurgusu yapan Rektör Alişarlı, konuk öğrencilerimize nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/1axg
    Önceki İçerikÜBYS ek ders modülü eğitimi verildi
    Sonraki İçerikBAMER Konferanslarında depremle değişen hayatlar ele alındı