7. Köroğlu Sempozyumu, Kapanış ve Değerlendirme Oturumuyla Sona Erdi
Köroğlu Festivali kapsamında Bolu Valiliği, Bolu Belediye Başkanlığı ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından düzenlenen ve 2 gün boyunca özgün çalışmalar ortaya konan...
Geleceğin sağlık profesyonellerini mesleğe hazırlıyoruz
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi’nce sağlık hizmetlerinde kaliteyi artırmak ve öğrencileri meslek hayatına en iyi şekilde hazırlamak amacıyla “Sağlıkta Kalite Standartları Eğitimi” düzenlendi.
Bu yıl 4’üncüsü...
Türkiye’nin Geleneksel Lezzeti Keş’in Sanayi Üretimi Artık Daha Kolay
Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) düzenlenen seminerde, Bolu’da geleneksel yöntemlerle üretilen makarnalık ve kızartmalık keşin sanayide üretilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla yapılan iki doktora çalışmasının...
Gıda Mühendisliği Öğrencilerine Erpiliç’te Uygulamalı Eğitim
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Gıda Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencilerine, Erpiliç Entegre Tesisleri’nde, fabrikadaki cihazlar, teknik donanım ve işleyiş hakkında uygulamalı eğitim...
BETUM’dan Kromatografi Kursu
Bilimsel Endüstriyel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi (BETUM), üniversitemiz ve farklı üniversitelerden akademisyenlere ve öğrencilere teorik ve uygulamalı Kromatografi kursu verdi.
7-9 Ekim 2019...
İlk Ders: ‘Girift Bir Dünyada Düzen Arayışı’
Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) 2013-2014 akademik yılı açılışında Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji A.D öğretim üyesi Doç. Dr. Sinan Canan ilk dersi...
Üniversitemiz Teknik Destek Personellerine Eğitim Verildi
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından, üniversitemizde görev yapan Teknik Destek Personellerine yönelik uygulamalı bilgilendirme eğitimi gerçekleştirildi.
Teknik Destek Personellerinin, akademik ve idari personel tarafından kullanılan...
Tıp Fakültesi’nde Nitelikli Makale Yazımı Eğitimi Düzenlendi
Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Tıp Fakültesi tarafından “Sağlık Bilimlerinde Nitelikli Bilimsel Makale Yazımı” eğitimi verildi.
Tıp Fakültesi öğrenci ve öğretim elamanlarının katıldığı eğitim programının...
Yöresel Mutfakların Son Durağı Osmanlı Saray Mutfağı Oldu
Türk mutfağının doyumsuz tatlarını sofralara taşıyan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) öğrencileri, İstanbul pilavı ve Şehzade çorbasının da yer aldığı menüyle unutulmaya başlanan Osmanlı...
Eğitimde Drama Teknikleri Kursu, Başarıyla Tamamlandı
Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) ve Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği protokolü kapsamında, Bakanlık bünyesindeki okullarda görev yapan öğretmenlere yönelik hizmet içi...























































































































