Dereceye giren sporcularımızdan Rektör Alişarlı’ya ziyaret

2024 yılında üniversiteler arasında düzenlenen yarışmaları dereceyle tamamlayan sporcularımız, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete; geçtiğimiz Mayıs ayında Ankara’da düzenlenen Üniversiteler Süper Lig Hentbol turnuvası B Grubunda Dumlupınar Üniversitesi’ni 33-32, Marmara Üniversitesi’ni 52-36, İstanbul Aydın Üniversitesi’ni 33-29 ve yarı finalde İstanbul Özyeğin Üniversitesi’ni 34-25’lik skorlarla yenerek namağlup finale yükselen ve Türkiye 2’ncisi olan Erkek Hentbol Takımımız katıldı.

Ziyarete ayrıca Mart ayında Trabzon’da düzenlenen ve 21 üniversiteden sporcuların katılımıyla gerçekleştirilen Ünilig Atıcılık müsabakalarında kadınlar kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Seher Tokmak ile Şubat ayında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nca Mersin’de düzenlenen ve yaklaşık 400 sporcunun mücadele ettiği Ünilig Muay Thai karşılaşmalarında erkekler 75 kg’da Türkiye şampiyonu olan Muhammed Emir Uysal da katıldı.

Ziyarette öğrencilerimizi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümid Karlı, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hanifi Üzüm, Dr. Öğr. Üyesi Kutlu Aydın ile Dr. Öğr. Üyesi Devrim Bulut, Arş. Gör. Koray Gökmen, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Murat Tok ve Şube Müdürü İbrahim Özcan yalnız bırakmadı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Üniversitemizi başarıyla temsil eden sporcularımızı bir kez daha kutlayarak, başarılarının devamını diledi ve başarılı sporcularımıza çeşitli hediyeler verdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/s01y
    Önceki İçerikYabancı Dil Öğretiminde Sorunlar, Çözümler, İyi Uygulamalar Çalıştayı gerçekleştirildi
    Sonraki İçerikAdayları YKS’ye yetiştiren güvenlik görevlilerine teşekkür