BAİBÜ Tenis Takımımız Şampiyon Olarak Üniversitelerarası Süper Ligi’ne Yükseldi

Üniversitemizin Erkek Tenis Takımı Manisa’da düzenlenen Üniversitelerarası Erkekler Bölgesel Tenis Ligi müsabakaları sonucunda Üniversitelerarası Süper Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı

BAİBÜ Erkek Tenis takımımız, 01-04 Haziran 2023 tarihlerinde Manisa’da düzenlenen Üniversiteler Arası Erkekler Tenis Bölgesel Lig Müsabakalarına katıldı. Antrenörlüğünü Doç. Dr. Hanifi Üzüm ve Burak Böcekçi’nin yaptığı, Uğurcan Özer, Yusuf Kaan Çatalbaş ve Kaan Gücüyener’den oluşan takımımız ilk maçlarında Kocaeli Üniversitesi’ni 3-0, 2. maçlarında Zonguldak Üniversitesi’ni 3-0, 3. maçlarında Burdur Üniversitesi’ni 3-0 yenerek grubunu lider tamamlayıp diğer grup lideri İzmir Üniversitesi ile eşleşti. İzmir Üniversitesi sporcularının maça çıkmaması sonucu Üniversitemiz 3-0 hükmen galip sayılarak turnuvayı 1. sırada tamamlayıp Üniversitelerarası Süper Ligi’nde temsile hak kazandı.

Rektör Alişarlı’dan Tebrik Mesajı

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Üniversitelerarası Süper Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan Üniversitemiz Erkek Tenis Takımı sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/eSu1
    Önceki İçerikErasmus+ Kısa Dönem Doktora Öğrenci Staj Hareketliliği (KA131) I. Çağrı
    Sonraki İçerikMilli Okçu Öğrencimiz Merve Nur ve Takım Arkadaşı Dünya Rekoru Kırdı