BAİBÜ Çevrimiçi Sıfır Atık Çalıştayı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Üniversiteler El Ele Sıfır Atık İle Yeşil Kampüse” projesi kapsamında Üniversitemiz öğrencilerine yönelik olarak; 25 Şubat Cuma günü kaynakların doğru ve verimli kullanılması, atıkların yeniden ekonomiye kazandırılması, israfın önlenmesi, çevre ve doğaya karşı farkındalık ve duyarlılığın geliştirilmesi amacıyla Sıfır Atık Projesi kapsamında düzenlenen “Sıfır Atık Çalıştayı” düzenlenecektir.

Katılım sağlayacak öğrencilerimizin katılım formunu doldurması zorunlu olup; çevrimiçi çalıştay sonrasında öğrencilerimize Üniversitemiz Kariyer Merkezi üzerinden Katılım Belgesi düzenlenecektir.

Tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

• 25 Şubat 2022 / 15.00-17.00

Katılım Bağlantısı: Microsoft Teams üzerinden bağlantı sağlanacaktır.

• Bağlantı için TIKLAYINIZ
    • Katılım Formu (katılım sertifikası için kayıt zorunludur): Aşağıdaki linke tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Katılımcılar:

• Doç Dr. Fatma ÖZTÜRK / Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi
    • Cemile ABDULGANİOGLU / Bolu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü Biyolog
    • Elif Kara / Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği / İşletme Müdürü

Gençlik Projeleri Destek Programı (2020-1) Kapsamında Gençlik Ve Spor Bakanlığı Tarafından Desteklenmektedir

Önceki İçerikRektör Alişarlı BATIKAF Hazırlık Çalıştayında Emeği Geçenlere Teşekkür Etti
    Sonraki İçerikHakan Doğanay Rektör Mustafa Alişarlı’yı Ziyaret Etti.