Ankara Devlet Tiyatrosu “Kadınlar, Filler ve Saireler” oyunu ile Bolu’da!

KADINLAR, FİLLER VE SAİRELER oyunu 26-27 Haziran 2024 tarihlerinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kongre Merkezi Bordo Salon’da sahnelenecek!

Yunus Emre Gümüş‘ün yazdığı ve Sibel Erdenk‘in yönettiği bu etkileyici oyun, yan yana dairelerde yaşayan ve birbirlerinden habersiz olan üç kadının hikayesini anlatıyor. Hayatın zorluklarıyla mücadele eden bu kadınlar, umutlarını ve hayallerini kaybetmeden hayata tutunmaya çalışıyorlar.

Güleryüzlü ve Kaliteli Bir Tiyatro Deneyimi Sizi Bekliyor! Bu keyifli oyunu kaçırmayın!

Tarih: 26-27 Haziran 2024 Saat: 20:00 Yer: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kongre Merkezi Bordo Salon
    Biletleri il kültür ve turizm müdürlüğünden temin edebilirsiniz.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/tffe
    Önceki İçerikBolu Müzik Öğretmenleri Orkestrasından konser
    Sonraki İçerikKurban’ın anlamı Kurban etlerinin tüketilmesinde sağlık ve hijyen yönünden dikkat edilmesi gereken hususlar