Akademisyenimizden Mevlid-i Nebi konferansı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’i (S.A.V) anmak ve O’nun çağları aşan mesajlarını insanlıkla buluşturmak amacıyla Bolu Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” konulu konferansı, Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Abdullah Çelik verdi.

Bilim ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa; Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Coşkun Karaca, Bolu Müftüsü Hüseyin Demirtaş, TBMM 20’nci dönem Bolu Milletvekili Mustafa Yünlüoğlu, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti sunuldu; 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri müzikli gösteri sahneledi. Program, hediye takdimlerinin ardından sona erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/w21x
    Önceki İçerik19 Eylül Gaziler Günü Kutlu Olsun