Adayları YKS’ye yetiştiren güvenlik görevlilerine teşekkür

Hafta sonu gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde yanlış fakültelere giden 5 adayı zamanında sınava yetiştiren Güvenlik Görevlilerimiz Muhsin Sarıyar, Necdet Oflaz ve Özgür Cansu’ya teşekkür belgesi verildi.

ÖSYM İl Sınav Koordinatörü Doç. Dr. Ayhan Çetinkaya, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı’nda düzenlenen törende, adayları tam zamanında sınava girecekleri fakültelere yetiştiren 3 güvenlik görevlimize ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Öğr. Gör. Mustafa Demirel’e teşekkür belgesi takdim etti. Törene; Genel Sekreter Yardımcısı Nihani Yıldırım da katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, 8 ve 9 Haziran 2024 tarihlerinde 3 oturumda gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda, sınavın huzurlu ve sorunsuz geçmesi için görevlerini başarıyla ifa eden tüm görevli personelimizi tebrik etti.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/3wzj
    Önceki İçerikDereceye giren sporcularımızdan Rektör Alişarlı’ya ziyaret